Posted on Leave a comment

Usus bersih jeragat hilang dan badan sihat

SSQ-3 yang diperkaya dengan khasiat  . Hoodia Gordinii adalah tumbuhan yang tumbuh di gurun yang sangat hebat untuk menjadi pembakar lemak dan mengawal nafsu makan. Hal ini dibuktikan bagaimana Bushmen penduduk asal di Gurun Kalahari mampu TIDAK mengambil makanan di dalam tempoh masa yang lama kerana mereka mengambil Hoodia Gordinii sebagai diet pemakanan mereka sewaktu pergi memburu.

Apa itu Hoodia Gordinii?

Hoodia Gordinii adalah tumbuhan kaktus yang tumbuh digurun-gurun dan menjadi sumber diet utama kaum-kaum peribumi yang tinggal digurun.

Bagaimana Hoodia Gordinii sangat hebat sebagai ?

Saintis yang memantau Gurun Kalahari sangat kagum dengan penduduk peribumi Gurun Kalahari yang mampu untuk tidak makan selama beberapa hari sewaktu pergi memburu. Mereka hanya mengambil Hoodia Gordinii sebagai diet utama sewaktu bergerak mencari haiwan buruan.

Bagi mengenal pasti khasiat Hoodia Gordinii, saintis telah membuat kajian terhadap tumbuhan hebat ini dan mendapat di dalam Hoodia mengandungi molekul yang dikenal pasti sebagai P57. P57 rupanya bertindak sebagai penghantar signal ke otak untuk mengatakan bahawa seseorang itu masih kenyang walaupun sudah beberapa jam tidak mengambil makanan.

Hasil kajian terhadap tikus, telah mendapati tikus yang mengambil Hoodia mula tidak menunjukkan minat terhadap makanan dan telah mengalami penurunan berat badan 100-300 gram di dalam tempoh 1 minggu. Ini menunjukkan bahawa metabolisma tikus tersebut mula bekerja dengan cekap untuk membakar lemak-lemak di dalam tubuh.

Hoodia Gordinii digabungkan dengan beberapa tumbuhanbuah-buahan dan fiber untuk memberi lebih khasiat untuk menyahtoksinmencuci ususmengempiskan perut dan membantu mengawal kencing manis dan darah tinggi. Berikut ialah bahan-bahan hebat yang digabungkan bersama-sama Hoodia Gordinii

  • Senna Leaf yang mempunyai manfaat terhadap usus, membantu pencernaan dan bertindak sebagai laxative.
  • Fiber Psyllium Husk yang sangat hebat yang mempunyai khasiat prebiotic, dan mempunyai manfaat kesihatan kepada 14 jenis penyakit.
  • Wheatgrass, Chlorophyll, yang mengandungi agent antioxidant dan nutrisi yang akan meberi manfaat kepada kulit dan melambatkan penuaan
  • Mixed Berries yang sangat lazat yang sangat padat dengan khasiat Vitamin CFolatefiber dan antioxidant.

Manfaat SSQ-3

Deskripsi produk : 1 Botol @ 14 Sachet untuk 14 hari

 

 

Nak order pantas sementara ada promosi sila klik sini —–> http://sq3.wasap.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *