Posted on Leave a comment

stress berbelas ribu rawat jeragat tidak sembuh

set_5rh

Beribu Wang Dah Habis, Tetapi 5RH Juga Yang OK!

Seorang cikgu di Sarawak wassap dan bertanya tentang keberkesanan set-set jeragat yang dijual. Cikgu tersebut dah hampir putus asa untuk mencuba kerana wang yang dibelanjakan sudah mencecah belas ribu ringgit.

Malah rawatan laser juga telah dibuat, tetapi jeragat kembali dengan lebih teruk. Selepas 1 bulan bergembira dengan wajah yang bersih satu hari cikgu ini bertugas di hari sukan. Keesokkan harinya muka cikgu tersebut telah menjadi merah seperti udang yang kena bakar.

Solusi pertama yang cikgu itu terfikir ialah menyapu krim, tetapi solusinya telah menjadi mimpi ngeri kepadanya. Mukanya kembali berjeragat dan kali ini lebih tebal dan gelap warnanya.

Rawatan laser sebenarnya tidak sesuai dengan iklim di Negara kita, di mana panas matahari yang sangat terik ditambah dengan kekuatan UV akibat ozon yang semakin menipis. Muka cikgu ini telah sunburn akibat layer kulit yang sepatutnya untuk melindungi dan menapis UV telah tiada akibat rawatan laser.

Cikgu tersebut berumur awal 40an kembali bersemangat apabila terbaca testimony seorang wanita yang lebih teruk jeragatnya tetapi sudah bersih dan gebu mukanya.

Bagaimana 5RH Boleh Membantu?

 

Set 5RH adalah gabungan 5 remedi yang disediakan secara “single remedy”. Ianya mengguna kaedah Classical Homeopathy yang mengguna kaedah holistic. Kaedah holistic bermaksud mengambil hanya satu remedy didalam satu masa. Ini bermakna setiap remedy akan merawat setiap symptom jeragat yang terjadi secara berperingkat-peringkat.

5 Remedi Homeopathy Secara Holistic Untuk Jeragat

 

Set 5RH

 

Rawatan Homeopathy secara holistic ialah mengambil remedy secara “single remedy” untuk menangani pelbagai permasalahan pathologi penyakit yang dideritai. Single remedy mempastikan setiap pesakit mendapat dos yang secukupnya berbanding dos secara kombinasi.

Remedi dibawah ialah mengikut case-analysis yang melibatkan beberapa individu dengan kadar penyembuhan mengatasi masalah jeragat atau pigmentasi sebanyak 90% .

(1)  TO200

 (Ambil 5 drops 2 kali sehari  untuk hanya 1 hari)

 (2)  CS200

(Ambil 5 drops 2 kali sehari setiap hari selama 1 minggu)

(3)   CT30

(Ambil 5 drops 2 kali sehari setiap hari selama 2 minggu)

(4)   SR200

(Ambil 5 drop 2 kali sehari setiap hari selama 3 hari)

(5)  SP200

(Ambil 5 drops 2 kali sehari setiap hari selama 1 minggu)

Selepas itu kembali ke langkah 1,2,3,4 & 5 dengan dos (kekerapan) dan tempoh masa yang sama.

Selepas 2 minggu cikgu tersebut mengambil set 5RH, beliau telah memaklumkan melalui system mesej bahawa jeragatnnya sudah mula pudar.

Kini selepas 12 minggu boleh dikatakan hampir 80% jeragat tersebut telah pudar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *