How To Buy

 

 

1. Sila klik button “ADD CART” dibawah produk yang dikendaki

 

2. Langkah seterusnya sila update button add to cart.Jika nak beli 2 botol sila tulis 2 dan klik button “add to cart” bila selesai

 

3. Seterusnya akan terpapar “view cart” seperti  dan klik view cart

 

4. Langkah seterusnya klik pada “proceed to checkout”
Dibahagian ini anda boleh edit jika kuantiti belian dan tekan update.Jika tidak, terus klik “proceed to Checkout”

 

5. Seterusnya,sila lengkap maklumat seperti alamat penghantaran dan billing address.Jika ada sebarang “notes” sila tulis dibahagian order notes.

 

 

 

6. Akhir sekali sila pilih method bayaran anda.Jika ingin menggunakan kad kredit sila tanda pada bahagian “paypal/credit card” dan klik pada place order dan anda akan diterus ke paypal system dan terus belian seperti diarahkan oleh paypal untuk memasukkan maklumat kad kredit dan sebagainya.

Jika guna kaedah bank seperti  bank in/ATM/CDM/Internet banking sila tanda pada “direct bank transfer” dan klik pada button place order

7. Satu arahan bayaran dan maklumat pesanan akan dihantar ke email anda selain seperti yang dipaparkan.Sila rujuk email anda jika mahukan maklumat lanjut.

8. Bayaran guna internet banking/cdm/atm atau bank in sila hantar bukti bayaran ke email zuzila@gmail.com. Tanpa bukti bayaran pesanan anda tidak akan diproses.

 

 

 

 

 

61 thoughts on “How To Buy

  1. Saya berumur 42 tahun dan mempunyai pigmentation. Kadang2 nampak amat ketara. Pernah laser tetapi masih ada pigment. Boleh kah pihak anda cadangkan produk yg sesusi untuk saya.dan bagaimana saya beli produk ini.T kasih.

    1. as asaalm
      untuk masalah tuan boleh ambil 2 kombinasi produk ini dahulu sepia 200 dan melasme free

      1. Set jeragat

  2. Nak beli cammana

  3. SAYA MENGALAMI MASALAH JERAGAT SERIUS DI KEDUA-DUA BELAH PIPI DAN DAHI. PELBAGAI CARA TELAH CUBA TETAPI JERAGAT TETAP KELIHATAN DAN KULIT MUKA BERTAMBAH KUSAM. APAKAH SARANAN ANDA DAN BAGAIMANA UTK SY MENDAPATKAN PRODUK INI. TQ

  4. assalamualaikum saya berminat ingin membeli produk sepia 200 dan malesma free cam mana caranya

  5. Saya berminat nk beli ubat jeragat malasme free ba b

  6. malasme free biochemic**

  7. Mcm mana saya nk beli produk ni.muka saya banyak jeragat dan bintik2 hitam yang makin banyak.

  8. Sy berumur 36 tahun dan mngalami jeragat lapisan bwh kulit yg semakin merebak.risau kian melanda.apakah produk yg sesuai utk sy ambil

    1. Sepia.dan.melasme free

  9. as salam..
    saya berumur 43thn, hampir 2 tahun mengalami masalah jeragat di pipi. brpa lama ka masa diambil utk jeragat tu hilang lpas consume produk ni?
    mcmna nak beli produk ni? asal sabah. tq

    1. Saya mengalami masalah jeragat yg teruk.macamana nak beli product ini

  10. Saya. Mempunyai masaalah jeragat yg teruk diatas hidung bagaimana cara untuk mengatasinya.adakah ubat ini. Mempunyai kesan sampingan.

  11. Cara membuat pembelian,blh wassap lebih mudah ntuk saya

  12. Saya ingin membeli produk ini…mcm mana caranya….

  13. Sorry tuan, saya ada membuat pembelian carmino cream dan membuat pembayaran mengunakan kad kredit dan tanpa membuat account. Baru perasan alamat tak lengkap sebab guna alamat ofis tapi tanpa nama company. Bagaimana boleh saya membuat pembetulan.

  14. Bagaimana nk dptkn Melasma Free & Sepia 200 ni

  15. Assalamualaikum
    Saya berminat untuk mencuba sepia n melasma free.ada x iq n eq bosster?boleh tak emailkan saya harga dan proses pembelian.
    Terima kasih

  16. Sy ada bintik jeragat kecik2 kt bhgn atas pipi. Apa yg sesuai ye?

  17. Saya dah cuba mcm2 produck tapi jeragat masih Tk hilang

    1. Boleh ambil sepia dan melasme free

  18. How to buy…or address…l am in png…where d nearest place to get

  19. Saya berusia 31tahun..sebelum ni tiada pigmentasi, tapi sejak kandungan mencecah 7bulan…pigmentasi wujud dengan drastik dan semakin ketara di hidung dan pipi. Adakah sepia 200 boleh menyelesaikan masalah saya dan adakah semasa mengandung saya boleh mengambilnya

    1. Ya boleh

  20. Produk ni halal ke.. n berapa lama n berapa byk nk kn ambil untuk mndpat kn hasil yg bkesan..ada kah bila kita stop..jeragat mula tumbuh malah mkin teruk?

    1. Halal.biasa bergantung tahap jeragat.cadangan pengambilan 1-5 bulan
      Stop tidak jadi balik

  21. salam…

    saya dari sarawak…brusia 28 tahun..adakah produk ini saya boleh ambil? berapa lama penghantaran untuk sampai ke miri? ada apa-apa pantang makan dan minum ketika mengambil produk ini? ada sebarang kesan alahan yang perlu saya perhatikan ketika mengambilnya (mungkin produk tidak sesuai atau kesan lain)?

    maklumbalas pihak tuan/puan amatlah dihargai…

    terima kasih
    AKMAL

    1. Wasalam.tiada pantang.miri 2-4 hari bekerja by poslaju.tiada alahan

    2. Tiada alahan dan pantang.miri 2-4 hari bekerja

    3. untuk pemahaman lanjut sila baca artikel di url dibawah

      ubatjeragat.com/jeragat

  22. Macamaner nak order cream jeragat tu.

    1. untuk pemahaman lanjut sila baca artikel di url dibawah

      ubatjeragat.com/jeragat

  23. Macam mana nak dapatkan set jeragat?

    1. untuk pemahaman lanjut sila baca artikel di url dibawah

      ubatjeragat.com/jeragat

  24. nak beli melasma free & sepia 200 – macam mana

  25. mcm mane saya nak beli produk ni

  26. M4 brape harganya..

  27. SAYA NAK ODER GARCINIA CAMBOGIA
    NO AKAUN MANA YG SAYA HARUS GUNAKAN.

  28. Saya ingin mencuba set M4.
    Adakah saya boleh mengambil suplimen lain?
    Adakah apabila ambil produk ini bermakna saya perlu hentikan
    penggunaan produk kosmetik lain seperti krim, sabun,
    toner, sunblock?

  29. Sy..mmpunyai masalah kulit muka kusam…jeragat sikit2 dan jerawat..boleh suggest apa yg ptt sy buat

  30. Mcm.nak.beli ya

  31. Saya berusia 51 tahun. Saya mempunyai kulit muka yang licin, tetapi akhir-akhir ini jeragat sudah mula kelihatan dibahagian tulang pipi atas. Saya pernah buat laser sekali di klinik dr koo, malangnya muka jadi bengkak dan gatal. Saya serik tetapi sangat risau sebab jeragat kelihatan semakin merebak. Tolong cadangkan produk yang terbaik untuk saya.
    Terima kasih

  32. Saya berminat utk dapatkan ubat jeragat ini

  33. jeragat menjadi2 setelah memakai sk11. Tlh mencuba ke akin specialist . Cantik sementara sahaja. Sila bantu set yg mana elok utk saya…

    1. umur?
      ada masalah period dan digestion?

  34. Nak oder set manna &fragia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *