Posted on

Hampir bercerai berai akibat jeragat

 

 

Hampir bercerai berai akibat jeragat

 

Agak saspen bila satu hari menerima Whatsapp dari seorang wanita, dengan satu soalan killer produk ni berkesan ke? dah penat cari produk semua tak jadi laki pun dah menyampah tengok muka saya”. Saya dia beberapa minit tapi wanita itu tahu saya telah membaca mesejnya bila blue tick timbul di screen phone dia. Naya juga ye macam mana nak buang blue tick tu hehe? Saya bukan tak mahu menjawab tetapi perlu cari jawapan yang sesuai, risau juga jika silap jawab mesti saya kena marah. Saya pernah kena marah sebelum ini jadi saya perlu berhati-hati untuk menjawab soalan killer seperti ini.

Awak ni nak menjual ke tidak?”, sudah dia dah mula naik angina. Jadi saya pun menaip perlahan-lahan, dengan dimulai “Assalamualaikum puan” , tiba-tiba dia reply “hehehehe sori terlupa bagi salam”. Fuh mujur dengan izin Allah saya mendapat ilham nak menjawab seperti itu.

Puan ini asal dari Segamat, Johor dah frust dengan produk-produk krim atau sabun. Suaminya pun ada membeli krim yang terhangat di pasaran, tetapi jeragat puan ini yang bernama M (nama dirahsiakan) terus semakin menghitam dan jelas kelihatan. “awak tahu laki saya nak pandang muka saya pun tak hingin”. Sudah dia mula jadi garang semula.

Saya pun ingin menceriakan keadaan, saya send emoticon senyum yang ada peluh tu hehe… “Puan umur berapa?, period ok tak?, ada pernah ambil pil perancang tak?, pernah buat laser tak? Pernah buat bleaching tak?, penah buat cesarean tak “ Saya cuba sejukkan hati dia , mungkin dia baru lepas bergaduh dengan suaminya kot.

Dia jawab “umur 40, semua ok dan takde buat laser bagai, mahal tu”. Nampaknya semua macam ok je habis tu kenapa dia naik jeragat juga?. “Kalau macam tu puan, saya pasti masalah jeragat puan daripada hormon dan juga stress”.

Ya memang stress, rasa nak minta cerai je… apa tidaknya dah lebih 3 bulan laki tak sentuh saya”. Alamak terus terangnya dia. “Cuma ingat anak-anak jer, suami saya ni baik orangnya selalu ke masjid”.

Tiba-tiba saya menjadi pusat kauseling rumah tangga le pula, tapi tak mengapa saya mencuba dengan sebaik mungkin untuk puan ini kembali tenang. Terus saya mencadangkan set AADF. Selepas memberi sedikit tazkirah dan motivasi, dia pun membeli set AADF.

Selepas 10 hari dia memberi komen seperti screen shot ini, Alhamdulillah.

 

testimonial wetdose jeragat

 

Homeopathy dan Biochemic sebagai solusinya

Mengapa AADF? AADF adalah set yang mempunyai Arnica 30, Ashwagandha Q, Damiana Q dan Fragaria vesca 30.

Homeopathy dan biochemic adalah perubatan alternatif, senang cerita ia adalah suplemen, homeopathy dan biochemic bukan ubat dan tidak mempunyai bahan-bahan ubat seperti ubat-ubat hospital. Homeopathy dan biochemic bukan hanya merawat jeragat tetapi merawat individu itu dan merawat seluruh sistem tubuh dan yang paling bagus mengenai homeopathy dan biochemic ialah ia selamat dan boleh dikatakan tiada kesan sampingan. Puan ini mendapat manfaat dari segi keseimbangan hormon (Damiana Q), mengawal emosi dari terus menerus dilanda stress (Ashwagandha Q), membantu pengaliran darah bergerak lancar (Arnica 30) dan membantu hati serta buah pinggang untuk bekerja dengan lebih cekap (Fragaria vesca 30).

Setiap individu tidak sama dari segi cerita dan sejarah kesihatan, terdapat lagi 1 kes, Puan D (nama dirahsiakan) mengambil set SMF Drop, yang paling teruja Puan D mesej saya selepas 1 minggu mengatakan jeragatnya sudah mula pudar.  Set SMF Drop terdiri daripada Sepia 200, Melasma Free dan Fragaria vesca 30.

 

INGIN MENDAPAT KONSULTASI JERAGAT YANG SUKAR SEMBUH BOLEH SEND WASAP DENGAN KODE JERAGAT KE 0123400557

 

 

dorma_testi1

 

Set SMF Drop dan Set SMF sememangnya mempunyai reputasi yang sangat hebat untuk membantu wanita-wanita yang berjeragat.

 

INGIN MENDAPAT KONSULTASI JERAGAT YANG SUKAR SEMBUH BOLEH SEND WASAP DENGAN KODE JERAGAT KE 0123400557

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *