Posted on Leave a comment

Bagaimana biochemic merawat jeragat?

set q spray dan fvc30 

Q-Spray Kaedah Flower Bach Remedy Yang Hebat Untuk Rawat Jeragat.

Bach adalah nama pengasas kepada kaedah unik untuk merawat pelbagai masalah kesihatan termasuk pelbagai masalah penyakit kulit seperti jeragat.

 Terdapat 38 Flower Bach Remedies yang dikaji dan diperkenalkan oleh Dr.Edward Bach seorang doktor yang dikenali didalam bidang bacteriologist, pathologist dan juga mengamalkan perubatan Homeopathy.

Setiap remedi akan berkait dengan emosi manusia. Dr. Bach percaya jika seseorang itu berjaya mengawal emosinya ia akan berjaya mengatasi pelbagai penyakit. 

Emosi yang sihat akan menjadikan sistem tubuh lebih cekap untuk mengembalikan kesihatan dengan secara semulajadi.

Bunga-bungaan telah lama digunakan untuk kecantikkan dan merawat masalah kulit. Pada zaman dahulu Indian Rose sering diguna untuk mengekalkan kecantikkan dan kulit yang cerah. 

Di China mereka mengamalkan sup Chrysanthemum untuk detox sistem tubuh melalui usus dan menghalang jangkitan bakteria.

Mengikut kajian daripada pakar-pakar bunga-bungaan tidak mendatangkan kesan negatif atau kesan sampingan yang buruk.

Malah ia sangat-sangat membantu untuk kecantikan kulit terutama jeragat yang degil untuk hilang.

Flower Bach seperti berikut

• Lavender adalah antiseptik yang sangat hebat, ia mampu menyembuhkkan jeragat, pengeluaran minyak (sebum) yang berlebihan, merawat jerawat dan pori terbuka.

• Marigold atau Calendula akan menjadikan kulit lebih bercahaya dan cerah.

•Jasmine sangat bagus untuk mereka yang berkulit sensitif.

Q-Spray adalah gabungan kebaikkan bunga-bunga ini yang sangat efektif untuk merawat jeragat yang degil.

Berkaitan emosi yang kerap stress, pengambilan pil Perancang, jeragat yang bermula sewaktu mengandung (melasma) dan pengambilan pil mengganti hormon kerana simptom awal menopos dan selepas menopos.

Paling penting untuk sihat dan cantik ialah menjaga organ penting seperti buah pinggang dan hati. Q-Spray sangat selamat dan bebas dari bahan-bahan bertoksik dan bahan kimia. 

Cantiklah luar dan cantiklah di dalam.

FVC-30 Biochemic Yang Hebat Untuk Rawat Jeragat

Boleh dikatakan hampir 99% pesakit jeragat yang membeli remedi produk alternatif biochemic untuk merawat jeragat FVC-30 adalah pesakit jeragat yang telah kecewa dan putus harapan untuk memulihkan wajah mereka yang menjadi semakin teruk akibat silap guna produk seperti krim pengelupasan, rawatan laser dan ubat-ubat atau suplemen seperti kolagen yang terjual dipasaran, tidak salahkan mereka kerana testimoni produk-produk itu sangat hebat.

Jeragat sangat berbeza dengan penyakit kulit lain yang akan timbul dipermukaan kulit, sebaliknya 99% jeragat akan berada dibawah lapisan kulit. 

Disebabkan keunikan inilah jeragat tidak akan settle dengan hanya sapu krim atau laser. Malah kesan sampingan seperti kerosakkan buah pinggang juga bakal terjadi jika mengguna bahan-bahan kosmetik yang bertoksik.

Biochemic Sangat Berkesan Bukan Hanya Merawat Jeragat

Biochemic sangat selamat dan remedi utama sebanyak 12 jenis adalah menyerupai 12 mineral yang terdapat di dalam tubuh seperti pengasas Biochemic telah mengkaji abu mayat dan menemui 12 mineral utama dan lebih kurang 80 mineral sampingan, ini bermakna terdapat lebih kurang 92 mineral di dalam tubuh kita. 

Kualiti dan kuantiti mineral ini akan berhantung daripada pemakanan yang kita ambil setiap hari. 

Sekiranya makanan yang diambil berkurangan zat mineral-mineral ini akan berkurangan dan akan menjejaskan kesihatan tubuh.

Sebelum Biochemic mula diperkenalkan, orang ramai telah diperkenalkan dengan supplemen yang ditambah dengan bahan-bahan kimia yang dikatakan selamat untuk tubuh terutama kepada buah pinggang dan hati tetapi sebaliknya jika pengguna mengambil didalam tempoh masa yang panjang risiko kepada buah pinggang dan hati tidak dapat dielakkan.

Kini ramai yang menarik nafas lega apabila Biochemic boleh dijadikan sebagai pengganti kepada suplemen yang mengandungi bahan-bahan kimia. Biochemic telah diuji dimakmal dan saintis telah mengesahkan tidak ada bahan kimia atau logam berat. Biochemic telah digunakan diseluruh dunia sebagai suplemen untuk menambah nutrisi dan mineral.

Muka adalah tempat paling awal akan terjadi perubahan apabila mineral-mineral ini berkurangan. Jeragat, bintik-bintik, muka kusam, pucat dan berminyak adalah petunjuk awal sistem tubuh mula berkurangan mineral-mineral penting di dalam tubuh.

Bagaimana Biochemic Mampu Merawat Jeragat?

Gaya hidup moden telah menjadikan tubuh kita terdedah kepada pelbagai unsur negatif dan melalui pelbagai unsur seperti stress, kerisauan, kekurangan nutrisi, makanan yang berlebihan perisa seperti MSG, electro-pollution seperti telefon pintar, computer, microwave dan lain-lain, toksin dari persekitaran seperti racun serangga, logam berat seperti penampal gigi dan pelbagai unsur-unsur yang negatif lain.

Biochemic akan menjadi supplement yang selamat dan mampu mengekalkan keseimbangan tubuh dari kekurangan mineral seperti yang terdapat di dalam FVG-30 yang mempunyai mineral-mineral yang penting untuk kesihatan kulit seperti :

• Mengekalkan keanjalan tisu kulit

• Mengembalikan dan membina sel yang rosak

• Mencuci darah

• Anti keradangan

• Membuang toksik

• Mencuci hati

• Menguatkan tisu-tisu penyambung

FVG-30 bukan hanya merawat jeragat tetapi FVG-30 akan merawat seluruh sistem tubuh. Muka bersih, sistem darah di dalam keadaan terbaik, sel-sel tisu berada di dalam keadaan sihat dan akan kelihatan lebih muda.

info sila klik biochemic.wasap.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *